Hiihtojaostossa järjestetään mahdollisuuksien mukaan hiihtokursseja ja lyhyitä laskettelumatkoja.

Tiedustelut: satu.alanen@turunurheiluliitto.fi

Kilpapyöräilijälupaus Antti-Jussi Juntunen Turun Urheiluliiton paitaan!

08.10.2018TuULLue uutinen »

Antti Leskisestä Turun Urheiluliiton Yleisurheilujaoston toiminnanjohtaja

04.10.2018TuULLue uutinen »

Syyskokous 2018

Turun Urheiluliitto ry:n syyskokous 2018

03.10.2018TuULLue uutinen »

Turun Urheiluliiton maskotti sai nimensä

20.09.2018TuULLue uutinen »

Urheilemalla uuteen kotiin

Liikunnan harrastaminen voi auttaa sekä kotoutumista että kansainvälistymistä. Tämä tiedetään hyvin Turun Urheiluliiton lentopallojoukkueissa, joissa pelaa useita ulkomaalaistaustaisia harrastajia.

24.08.2018TuULLue uutinen »

TURUN URHEILULIITON YLEISURHEILUJAOSTOON TOIMINNANJOHTAJAKSI?

Haemme joukkoomme henkilöä, joka tulosvastuullisena johtaa yleisurheilujaoston toimintaa, vastaa taloudesta, toimii tiiviissä yhteistyössä jaoston johtoryhmän, valiokuntien sekä koko seuran toiminnanjohtajan kanssa sekä luo verkostoja yrityksiin ja yhteisöihin. Tehtäviin kuuluvat myös yhteiskuntasuhteiden hoitaminen, edunvalvonta sekä jaoston toimiston johtaminen.

06.08.2018TuULLue uutinen »

Mehukatti Paavon Sporttipäivä aloitti Paavo Nurmi Games -tapahtumaviikon

Helteinen sunnuntai houkutteli Paavo Nurmen stadionille 16 000 osallistujaa. Tapahtumat jatkuvat maanantaina Paavo Nurmi Junior ja Master Games -kisoilla ja huipentuvat tiistaina Paavo Nurmi Gamesiin.

Yli 200 seuran voimistelijaa mukana Gymnaestradassa

Turussa järjestetään kesäkuun 7.–10. Voimistelun Suomi Gymnaestrada. Voimistelu- ja liikuntajaostosta mukana tuhansien muiden osallistujien joukossa on 190 valmentajaa ja esiintyjää sekä 50 talkoolaista.

Salil eka, salil vika

Ammattivalmentaja vetää harjoituksia ja tekee päivän aikana myös toimistohommia, mutta työ ei rajoitu virka-aikaan.

Huipputiimiläiset vuodelle 2018 on valittu

Turun Urheiluliiton huipputiimiin kuuluu tänä vuonna kaikkiaan 20 urheilijaa. Valinnat tehtiin jaostojen ehdotusten pohjalta.

26.04.2018TuULLue uutinen »

Koko omaisuus mukana?

Kun pyöräilijä ja triathlonisti matkustavat leirille tai kilpailuihin, mukana kulkee kymmeniä kiloja tavaraa. Ylimääräistä laukkuihin ei kuitenkaan mahdu.

24.04.2018TuULLue uutinen »