Lisätietoja

Spring-Volley

Turnaus pelataan lauantaina 28.4. Peltolan ammatti-instituutissa (Hamppukatu 2, Turku). Lämmittely alkaa klo 11:00 ja pelit käynnistyvät klo 12:00.

Turnauksen osallistumismaksu on 60 € / joukkue. Lisäksi turnaukseen on mahdollista ostaa lounaslipukkeita hintaan 8 € / henkilö.

Joukkueille tulee päivän aikana tuomari- ja kirjurivuoroja.

Pelipaikalla on kioski, josta voi ostaa pientä suolaista ja makeaa sekä arpajaiset.

Pelaajia ei ole vakuutettu turnausjärjestäjien puolesta.

Sarjat

Turnauksessa on kaksi sarjaa: C-tytöt ja B-tytöt. Molemmissa sarjoissa pelataan vapaalla aloituksella ja syötön vastaanotolla. Pelit pelataan kahden voittoerän peleinä 25 pisteeseen, mahdollinen kolmas erä 15 pisteeseen. (Kahden pisteen ero, ei pistekattoa.)

Turnaus on tarkoitettu valtakunnallisessa sarjassa korkeintaan 2-sarjaa pelanneille joukkueille. Myös joukkueet, jotka eivät ole osallistuneet valtakunnalliseen sarjaan tällä kaudella, ovat tervetuleita turnaukseen. Joukkueilla voi halutessaan olla eräkohtainen libero tai kaksi ottelukohtaista liberoa. Joukkueessa saa pelata korkeintaan kaksi yhden vuoden yli-ikäistä peaajaa ottelua kohden.

Mikäli jompaan kumpaan sarjaan ilmoittautuu alle 4 joukkuetta, voidaan sarjat yhdistää.

Voittajajoukkueet palkitaan.

Lounas

Lounaslippuja voi tilata 14.4. asti. Etukäteen lounaan tilanneille järjestetään ruokailu pelipäivän aikana. Lounaslippu sisältää lämpimän ruuan, salaatin, leivän, levitteen ja maidon.

Ilmoittautuneet joukkueet

Turnaukseen ilmoittautuminen loppuu 7.4.

Tällä hetkellä turnaukseen ovat ilmoittautuneet:

C-tytöt

 PiKe

 

B-tytöt

 TuUL

 

Yhteydenotot

Mikäli haluatte lisätietoja, voitte laittaa sähköpostia osoitteeseen tuul.lentopallo@turunurheiluliitto.fi.