Harjoitusvuorot peruttu la-su 2.-3.12.2017

Joulukuun ensimmäisen viikonlopun 2. - 3.12.2017 harjoitusvuorot on jouduttu perumaan. Turun Kontaktikarateseura TKKS järjestää harjoitusleirin ja he tarvitsevat liikuntakeskus Alfan tiloja käyttöönsä.

Tässä tiedotteessa oli alun perin painovirhe ja väärät päivämäärät. Yllä on oikeat päivämäärät. Pahoittelen sekaannusta.

Nyrkkeilyn alkeiskurssi elokuussa 1.-10.8.2017

Nyrkkeilyn alkeiskurssi pidetään elokuussa tiistaisin ja torstaisin klo 17:50-18:50

Muista ilmoittautua ryhmään jäsenrekisterissä (linkki)

Alla on käytännön ohjeita kurssi- ja jäsenmaksuista.

Kurssimaksun tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua. Voit myös maksaa kurssimaksun ensimmäisissä treeneissä käteisellä, smartumilla tai epassilla. Peruskurssi ei vaadi nyrkkeilyjaoston jäsenyyttä.

Jos innostut jatkamaan harjoituksia niin liityt nyrkkeilyjaoston jäseneksi ja jäsenmaksun voi hoitaa alkeiskurssin jälkeen. Nyrkkeilyä jatkaville lähetetään erikseen lasku syksyn kausimaksuista.

Lisätietoa jäsenmaksuista löytyy täältä (linkki)

Kuntonyrkkeilyn syyskausi alkaa taas 15.8. ja sunnuntaitreenit 20.8.2017

Tervetuloa takaisin kesätauolta ja tervetuloa mukaan myös uudet kuntonyrkkeilystä kiinnostuneet!

Nyrkkeilyn alkeiskurssi tammikuussa 14.-15.1. ja 21.-22.1.2017

Tammikuussa järjestetään alkeiskurssi kahtena viikonloppuna: 14.-15.1. ja 21.-22.1.2017

Harjoitukset ovat klo 11-12:30 niin, että lauantaina alkuverryttely on yhteinen kuntonyrkkeilijöiden kanssa.

Kurssi maksaa 28 euroa, ja sisältää sisäänpääsyn ryhmärannekkeella. Tervetuloa!

Joulun ja uudenvuoden harjoitusajat

Kuntonyrkkeilyn viimeiset harjoitukset ovat lauantaina 17.12. ja sunnuntairyhmien 18.12.

Kevätkausi 2017 starttaa loppiaisen jälkeen. Mukavaa joulun odotusta!

Isänpäivänä ei harjoituksia

Sunnuntain ryhmille vielä muistutuksena, että isänpäivänä 13.11. ei ole harjoituksia. Seuraavat treenit siis sunnuntaina 20.11.

Marraskuun ohjaajat

VKO 44: Sonja, Croma, Tapsa
VKO 45: Nina, Niko, Hannu
VKO 46: Anne, Croma, Nina
VKO 47: Tapsa, Sonja, Niko

Nyrkkeilyn alkeiskurssi 18.9. - 16.10.

Järjestämme nyrkkeilystä alkeiskurssin sunnuntaisin klo 11:30 - 12:45 18.9. ja 16.10. välisenä aikana. Viiden kerran kurssi kustantaa aikuisilta 30 €, mikä sisältää sisäänpääsyn ryhmärannekkeella (normaalisti 1,50 €/kerta).  Alle 20-vuotiailta hinta on 22,50 €. Ota harjoituksiin mukaan kuitti maksun suorittamisesta, ja ilmesty paikalle noin klo 11:15, niin valmentaja tulee päästämään sisään kulkuportista. Mukaan tarvitset hyvät sisäliikuntavarusteet, vesipullon sekä hammassuojat. Hammassuojat voi ostaa myös salilta käteisellä. Muita varusteita voi tarvittaessa lainata salilta. Rohkeasti mukaan osallistumaan!

Syyskausi alkaa

Kuntonyrkkeily jatkuu taas 16.8.2016 Tervetuloa!

Kesän harjoitusajoista

Sunnuntairyhmien kevätkausi on nyt päättynyt ja syyskausi alkaa jälleen sunnuntaina 21.8.

Kevätkauden viimeiset kuntonyrkkeilyharjoitukset pidetään tiistaina 31.5.

Rannekeiden nettilatauksen osoite on muuttunut, alla uusi polku ja suora osoite lataussivulle:

www.turku.fi --> vapaa-aika --> liikunta --> liikuntaranneke

Kulkuportin käyttöönotto ja uudet hinnan kaudelle 2015

Alfan kulkuportti otetaan käyttöön 12.1.2015. Portin myötä kaikki 20-vuotta täyttäneet maksavat käynneistään 1,50 euron kertamaksulla. Alle 20-vuotiaat saavat nuorisorannekkeen, josta ei lähde kertamaksuja, mutta joka pitää päivittää vuosittain heinä-elokuussa. Lunastusmaksu kaikille rannekkeille on 8 euroa. Rannekkeet voi lunasta seuralta, ja niitä voi ladata itse netissä osoitteessa www.turku.fi/liikunta /nettilataus, Impivaaran uimahallissa tai liikuntapalvelukeskuksessa Veritas-stadionilla. Koska rannekkeen myötä emme maksa enää erikseen vuokraa tiloista, on kaikki harjoitusmaksut yhtenäistetty samalle tasolle. Maksu on jatkossa 55 euroa/kausi, ja kausia ovat kevät ja syksy. Jäsenmaksut pysyvät samoina, eli alle 15-vuotiailta 20 euroa ja 15-vuotta täyttäneiltä 30 euroa.

Syyskokous 2017

Turun Urheiluliitto ry:n syyskokous 2017