Nyrkkeilyn ja kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi syyskuussa 1.-29.9.2018

Nyrkkeilyn ja kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi pidetään syyskuussa 1.-29.9.2018 lauantaisin klo 10:00-11:00 
Kurssimaksu on edulliset 50€ ja se sisältää valmennuksen ja sisäänpääsyn halliin.

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisterin kautta (linkki) Valitse TuUL – Nyrkkeilyjaosto.

Kurssi pidetään liikuntakeskus Alfassa. Liikuntakeskuksen ovella on pyöröportti, josta pääset sisään painamalla portin vieressä olevaa nyrkkeilyjaoston ovikelloa. Ohjaaja päästää alkeiskurssilaiset portista sisään ryhmärannekkeella.
Kurssimaksun tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua. Jos maksat kurssin pankkisiirrolla, ota maksukuitti mukaan.Voit myös maksaa kurssimaksun ensimmäisissä treeneissä käteisellä, smartumilla tai epassilla. Peruskurssi ei vaadi nyrkkeilyjaoston jäsenyyttä.

Mikäli innostut jatkamaan harjoituksia niin liityt nyrkkeilyjaoston jäseneksi ja jäsenmaksun voi hoitaa alkeiskurssin jälkeen. Nyrkkeilyä jatkaville lähetetään erikseen lasku syksyn kausimaksuista. Ja jos haluat osallistua alkeiskurssin lisäksi normaaleihin lauantaitreeneihin, pyydämme suorittamaan normaalit kauden toimenpiteet eli voimassa olevan jäsenmaksun ja hankkimaan Alfan kulkurannekkeen.

Lisätietoa jäsenmaksuista löytyy täältä (linkki)

Tervetuloa mukaan!

julkaistu 17.8.2018

 

Nyrkkeilyn ja kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi on peruttu

Nyrkkeilyn ja kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi on ikävä kyllä jouduttu perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

 julkaistu 31.7.2018

Nyrkkeilyn ja kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi elokuussa 2.-11.8.2018

Nyrkkeilyn ja kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi pidetään elokuussa 2.-11.8.2018 tiistaisin ja torstaisin klo 18:00-18:45 ja lauantaisin klo 11:30-12:15
Kurssimaksu on edulliset 45€ ja se sisältää valmennuksen ja sisäänpääsyn halliin.

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisterin kautta (linkki) Valitse TuUL – Nyrkkeilyjaosto.

Kurssi pidetään liikuntakeskus Alfassa. Liikuntakeskuksen ovella on pyöröportti, josta pääset sisään painamalla portin vieressä olevaa nyrkkeilyjaoston ovikelloa. Ohjaaja päästää alkeiskurssilaiset portista sisään ryhmärannekkeella.
Kurssimaksun tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua. Jos maksat kurssin pankkisiirrolla, ota maksukuitti mukaan.Voit myös maksaa kurssimaksun ensimmäisissä treeneissä käteisellä, smartumilla tai epassilla. Peruskurssi ei vaadi nyrkkeilyjaoston jäsenyyttä.

Mikäli innostut jatkamaan harjoituksia niin liityt nyrkkeilyjaoston jäseneksi ja jäsenmaksun voi hoitaa alkeiskurssin jälkeen. Nyrkkeilyä jatkaville lähetetään erikseen lasku syksyn kausimaksuista.

Lisätietoa jäsenmaksuista löytyy täältä (linkki)

Tervetuloa mukaan!

julkaistu 12.7.2018

  

Kamppailija EI kiusaa!

Kamppailulajien yleinen tahto on, että kamppailu-urheilun harrastaja ei koskaan kiusaa ketään. Ei harjoituksissa, ei koulussa, ei vapaa-ajalla. Kamppailija on kaikkien kaveri ja puuttuu kiusaamistilanteisiin, jos sellaisia havaitsee.Kampanjan asusteita ja hihamerkkejä saa tilattua täältä: http://www.kamppailija.demelle.fi/

 

Nyrkkeilyn alkeiskurssi 24.2.-4.3.2018

Turun Urheiluliiton Nyrkkeilyjaosto järjestää nyrkkeilyn alkeiskurssin kilpa- ja kuntonyrkkeilystä kiinnostuneille. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua kuntonyrkkeilyssä tai kilparyhmässä.

Kurssin hinta on 30€. Hinta sisältää sisäänpääsyn rannekkeella liikuntakeskus Alfaan. Saapuessasi paikalle, soita nyrkkeilysalin kelloa (nappi portin oikealla puolella). Ilmoittaudu mukaan Turun Urheiluliiton jäsenrekisterin kanssa.

Alkeiskurssin kesto on 4 harjoitusta (24.2.-4.3.2018). Harjoitusajat ovat lauantaisin klo 11 ja sunnuntaisin klo 12:00. Herjoitukset kestävät yhden tunnin . Harjoituspaikkana toimii liikuntakeskus Alfan nyrkkeilysali osoitteessa Raunistulantie 15. Sisäänkäynti on junaradan puolella rakennusta.
Tarkennus 10.2.: Herjoitukset kestävät sunnuntaisin yhden tunnin ja lauantaisin puolitoista tuntia.

Mukaan tarvitset vain sisäliikuntavarusteet ja juomapullon. Tervetuloa!

Muutoksia jäsenmaksuihin 2018

Suomen Nyrkkeilyliitto on päättänyt muutoksista jäsenmaksuihin vuodelle 2018. Nämä muutokset koskevat myös Turun Urheiluliiton Nyrkkeilyjaostoa. Maksut menevät Nyrkkeilyjaoston kautta ja muutokset otetaan huomioon 2018 jäsenmaksuissa. Tiedote alla:


Hyvät jäsenseurat

,Suomen Nyrkkeilyliiton jäsenseurojen yksimielisesti kahdessa ylimääräisessä liittokokouksessa päättämät säännöt astuvat voimaan 1.1.2018.

Sääntöjen mukaan kaikkien Nyrkkeilyliiton jäsenseuroissa harrastavien henkilöiden tulee olla lisensioituja.
Ohessa ohjeet seuroille lisenssiuudistuksen käytännön toimenpiteistä ja Suomisportin käyttöönotosta.
Ohjeet löytyvät myös liiton nettisivuilta: https://www.nyrkkeilyliitto.com/?x103997=1051919
Lisäkysymyksiä voi lähettää liiton toimistolle sähköpostitse: info@finbox.fi.

Terveisin
SNL toimisto

Uudet jäsen- ja vakuutusmaksut on lueteltu alla. Nämä maksut otetaan huomioon Nyrkkeilyjaoston jäsenmakuissa vuodelle 2018 eikä sinun tarvitse  huolehtia niistä erikseen.

LISENSSIEN HINNAT 2018

Olympianyrkkeilylisenssi 40€
Kuntonyrkkeilylisenssi 10€
Toimitsijalisenssi 15€

VAKUUTUSTEN HINNAT 2018

Olympianyrkkeilyvakuutus (aikuiset) 189€
Olympianyrkkeilyvakuutus (alaikäiset) 72€
Kuntonyrkkeilyvakuutus (aikuiset) 18€
Kuntonyrkkeilyvakuutus (alaikäiset) 12€

 

Alkeiskurssi 2.1. - 11.1.

Nyrkkeilyn ja kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi järjestetään heti vuoden alussa neljänä iltana tiistaisin ja torstaisin klo 17:50-18:50. Kolmantena ja neljäntenä päivänä 9. ja 11.1. alkeiskurssilaiset osallistuvat yhteiseen alku- ja loppuverryttelyyn kuntoilijoiden kanssa. Tekniikkaosuuden aikana käydään vielä pienryhmänä erikseen läpi perustekniikoita ja kerrataan aiemmin opittua. Alkeiskurssi maksaa 30 euroa, ja ilmoittautuminen on nyt avattu jäsenrekisteriin.

 

Kevätkausi starttaa 9.1.2018

Joulutauko on nyt alkanut sekä kuntonyrkkeilyssä että nuorten sunnuntiryhmissä. Ttauon jälkeen kuntonyrkkeilyn kevätkusi alkaa tiistaina 9.1. ja päättyy torstaina 31.5. Sunnuntairyhmät jatkuvat 14.1. alkaen ja jatkuvat 20.5. asti, jonka jälkeen alkaa kesätauko.

Kesätauko päättyy ja syyskausi alkaa kuntonyrkkeilyn osalta tiistina 14.8. päättyen lauantaina 15.12. Sunnuntairyhmien osalta syyskausi lähtee liikkeelle 19.8. ja päättyy 16.12.

 

Harjoitusvuorot peruttu la-su 2.-3.12.2017

Joulukuun ensimmäisen viikonlopun 2. - 3.12.2017 harjoitusvuorot on jouduttu perumaan. Turun Kontaktikarateseura TKKS järjestää harjoitusleirin ja he tarvitsevat liikuntakeskus Alfan tiloja käyttöönsä.

Tässä tiedotteessa oli alun perin painovirhe ja väärät päivämäärät. Yllä on oikeat päivämäärät. Pahoittelen sekaannusta.

Nyrkkeilyn alkeiskurssi elokuussa 1.-10.8.2017

Nyrkkeilyn alkeiskurssi pidetään elokuussa tiistaisin ja torstaisin klo 17:50-18:50

Muista ilmoittautua ryhmään jäsenrekisterissä (linkki)

Alla on käytännön ohjeita kurssi- ja jäsenmaksuista.

Kurssimaksun tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua. Voit myös maksaa kurssimaksun ensimmäisissä treeneissä käteisellä, smartumilla tai epassilla. Peruskurssi ei vaadi nyrkkeilyjaoston jäsenyyttä.

Jos innostut jatkamaan harjoituksia niin liityt nyrkkeilyjaoston jäseneksi ja jäsenmaksun voi hoitaa alkeiskurssin jälkeen. Nyrkkeilyä jatkaville lähetetään erikseen lasku syksyn kausimaksuista.

Lisätietoa jäsenmaksuista löytyy täältä (linkki)

Kuntonyrkkeilyn syyskausi alkaa taas 15.8. ja sunnuntaitreenit 20.8.2017

Tervetuloa takaisin kesätauolta ja tervetuloa mukaan myös uudet kuntonyrkkeilystä kiinnostuneet!

Nyrkkeilyn alkeiskurssi tammikuussa 14.-15.1. ja 21.-22.1.2017

Tammikuussa järjestetään alkeiskurssi kahtena viikonloppuna: 14.-15.1. ja 21.-22.1.2017

Harjoitukset ovat klo 11-12:30 niin, että lauantaina alkuverryttely on yhteinen kuntonyrkkeilijöiden kanssa.

Kurssi maksaa 28 euroa, ja sisältää sisäänpääsyn ryhmärannekkeella. Tervetuloa!

Joulun ja uudenvuoden harjoitusajat

Kuntonyrkkeilyn viimeiset harjoitukset ovat lauantaina 17.12. ja sunnuntairyhmien 18.12.

Kevätkausi 2017 starttaa loppiaisen jälkeen. Mukavaa joulun odotusta!

Isänpäivänä ei harjoituksia

Sunnuntain ryhmille vielä muistutuksena, että isänpäivänä 13.11. ei ole harjoituksia. Seuraavat treenit siis sunnuntaina 20.11.

Marraskuun ohjaajat

VKO 44: Sonja, Croma, Tapsa
VKO 45: Nina, Niko, Hannu
VKO 46: Anne, Croma, Nina
VKO 47: Tapsa, Sonja, Niko

 

Nyrkkeilyn alkeiskurssi 18.9. - 16.10.

Järjestämme nyrkkeilystä alkeiskurssin sunnuntaisin klo 11:30 - 12:45 18.9. ja 16.10. välisenä aikana. Viiden kerran kurssi kustantaa aikuisilta 30 €, mikä sisältää sisäänpääsyn ryhmärannekkeella (normaalisti 1,50 €/kerta).  Alle 20-vuotiailta hinta on 22,50 €. Ota harjoituksiin mukaan kuitti maksun suorittamisesta, ja ilmesty paikalle noin klo 11:15, niin valmentaja tulee päästämään sisään kulkuportista. Mukaan tarvitset hyvät sisäliikuntavarusteet, vesipullon sekä hammassuojat. Hammassuojat voi ostaa myös salilta käteisellä. Muita varusteita voi tarvittaessa lainata salilta. Rohkeasti mukaan osallistumaan!

 

Syyskausi alkaa

 Kuntonyrkkeily jatkuu taas 16.8.2016 Tervetuloa!

 

Kesän harjoitusajoista

Sunnuntairyhmien kevätkausi on nyt päättynyt ja syyskausi alkaa jälleen sunnuntaina 21.8.

Kevätkauden viimeiset kuntonyrkkeilyharjoitukset pidetään tiistaina 31.5.

 

Rannekeiden nettilatauksen osoite on muuttunut, alla uusi polku ja suora osoite lataussivulle:

www.turku.fi --> vapaa-aika --> liikunta --> liikuntaranneke 

http://osteri.pusatec.fi/liikunta/?CompanyId=1

 

Kulkuportin käyttöönotto ja uudet hinnan kaudelle 2015

Alfan kulkuportti otetaan käyttöön 12.1.2015. Portin myötä kaikki 20-vuotta täyttäneet maksavat käynneistään 1,50 euron kertamaksulla. Alle 20-vuotiaat saavat nuorisorannekkeen, josta ei lähde kertamaksuja, mutta joka pitää päivittää vuosittain heinä-elokuussa. Lunastusmaksu kaikille rannekkeille on 8 euroa. Rannekkeet voi lunasta seuralta, ja niitä voi ladata itse netissä osoitteessa www.turku.fi/liikunta /nettilataus, Impivaaran uimahallissa tai liikuntapalvelukeskuksessa Veritas-stadionilla. Koska rannekkeen myötä emme maksa enää erikseen vuokraa tiloista, on kaikki harjoitusmaksut yhtenäistetty samalle tasolle. Maksu on jatkossa 55 euroa/kausi, ja kausia ovat kevät ja syksy. Jäsenmaksut pysyvät samoina, eli alle 15-vuotiailta 20 euroa ja 15-vuotta täyttäneiltä 30 euroa. 

Kilpapyöräilijälupaus Antti-Jussi Juntunen Turun Urheiluliiton paitaan!

08.10.2018TuULLue uutinen »

Antti Leskisestä Turun Urheiluliiton Yleisurheilujaoston toiminnanjohtaja

04.10.2018TuULLue uutinen »

Syyskokous 2018

Turun Urheiluliitto ry:n syyskokous 2018

03.10.2018TuULLue uutinen »

Turun Urheiluliiton maskotti sai nimensä

20.09.2018TuULLue uutinen »

Urheilemalla uuteen kotiin

Liikunnan harrastaminen voi auttaa sekä kotoutumista että kansainvälistymistä. Tämä tiedetään hyvin Turun Urheiluliiton lentopallojoukkueissa, joissa pelaa useita ulkomaalaistaustaisia harrastajia.

24.08.2018TuULLue uutinen »

TURUN URHEILULIITON YLEISURHEILUJAOSTOON TOIMINNANJOHTAJAKSI?

Haemme joukkoomme henkilöä, joka tulosvastuullisena johtaa yleisurheilujaoston toimintaa, vastaa taloudesta, toimii tiiviissä yhteistyössä jaoston johtoryhmän, valiokuntien sekä koko seuran toiminnanjohtajan kanssa sekä luo verkostoja yrityksiin ja yhteisöihin. Tehtäviin kuuluvat myös yhteiskuntasuhteiden hoitaminen, edunvalvonta sekä jaoston toimiston johtaminen.

06.08.2018TuULLue uutinen »

Mehukatti Paavon Sporttipäivä aloitti Paavo Nurmi Games -tapahtumaviikon

Helteinen sunnuntai houkutteli Paavo Nurmen stadionille 16 000 osallistujaa. Tapahtumat jatkuvat maanantaina Paavo Nurmi Junior ja Master Games -kisoilla ja huipentuvat tiistaina Paavo Nurmi Gamesiin.

05.06.2018TuULLue uutinen »

Yli 200 seuran voimistelijaa mukana Gymnaestradassa

Turussa järjestetään kesäkuun 7.–10. Voimistelun Suomi Gymnaestrada. Voimistelu- ja liikuntajaostosta mukana tuhansien muiden osallistujien joukossa on 190 valmentajaa ja esiintyjää sekä 50 talkoolaista.

05.06.2018TuULLue uutinen »

Salil eka, salil vika

Ammattivalmentaja vetää harjoituksia ja tekee päivän aikana myös toimistohommia, mutta työ ei rajoitu virka-aikaan.

05.06.2018TuULLue uutinen »

Huipputiimiläiset vuodelle 2018 on valittu

Turun Urheiluliiton huipputiimiin kuuluu tänä vuonna kaikkiaan 20 urheilijaa. Valinnat tehtiin jaostojen ehdotusten pohjalta.

26.04.2018TuULLue uutinen »

Koko omaisuus mukana?

Kun pyöräilijä ja triathlonisti matkustavat leirille tai kilpailuihin, mukana kulkee kymmeniä kiloja tavaraa. Ylimääräistä laukkuihin ei kuitenkaan mahdu.

24.04.2018TuULLue uutinen »