Minorien tulokasryhmä leireili Tuusulassa

30.09.2017TelinevoimisteluLue uutinen »

Juho ja Helmi MM-kisoihin

Telinevoimistelujaoston Juho Kanerva ja Helmi Murto edustavat Suomea MM-kilpailuissa

26.09.2017TelinevoimisteluLue uutinen »

TuUL is COOL

Turun Urheiluliitto järjestää syyskuussa 2005-2006 syntyneille jäsenilleen leirin Kisakeskuksessa

09.08.2017TelinevoimisteluLue uutinen »

TuUL Linnankadun toimisto suljettuna heinäkuun

Turun Urheiluliiton toimisto lomailee

03.07.2017TuULLue uutinen »

Kansainvälisessä FinGymissä hyviä suorituksia

Neljäntenä vuonna peräkkäin Turussa järjestetty kansainvälinen FinGym Turku -telinevoimistelukilpailu päätti maajoukkuevoimistelijoiden kevään kisakauden.

27.05.2017TelinevoimisteluLue uutinen »

Menestystä telinevoimistelun SM-kisossa

Kahdeksan voimistelulajin yhteiset SM-kilpailut Jyväskylässä saatiin viime viikonloppuna onnistuneesti päätökseen. Turun Urheiluliiton telinevoimistelijat esiintyivät edukseen. SM-viikonlopun kotiintuomisina Urheiluliiton voimistelijoilla oli mukanaan sekä naisten ja miesten ottelun pronssimitalit sekä telinekohtaisista finaaleista kaksi kultaista, yksi hopeinen ja yksi pronssinen mitali sekä muita finaalisijoituksia.

15.05.2017TelinevoimisteluLue uutinen »

Aku neljäs nuorten SM-kisojen hypyssä

13.05.2017TelinevoimisteluLue uutinen »

Helmille ja Franzille ottelujen SM-pronssia

Helmi Murto nappasi tänään Jyväskylässä järjestetyissä SM-kilpailuissa naisten telinevoimistelun neliottelun pronssia. Franz Card otti niin ikään pronssia miesten telinevoimistelun kuusiottelussa.

13.05.2017TelinevoimisteluLue uutinen »

Ilmoittaudu FinGymin talkootehtäviin