Franz Universiadeihin

Julkaistu: 05.06.2015

Olympiakomitea on nimennyt Suomen joukkueen Gwangjun kesäuniversiadeihin. Mukana joukkueessa on Turun Urheiluliiton Franz Card.

Franz Card SM2015.

Pääsääntöisesti USA:ssa harjoittelevan ja Penn State Universityssä opiskelevan Turun Urheiluliiton Franz Cardin hyvät tulokset SM-kisoissa vakuuttivat Suomen Voimisteluliiton ja Olympiakomitean. Franz edustaa Suomea 3.-14.7. järjestettävissä Universiadeissa Etelä-Korean Gwangjussa. Suomen joukkueen muut voimistelijat ovat miehissä Kasper Holopainen ja Tomi Tuuha Voimisteluseura Helsingistä, Heikki Saarenketo Jyväskylän Voimistelijoista sekä Markku Vahtila Kotkan telinevoimistelijoista. Naisissa Suomea edustavat Alppilan Salamien Maija Leinonen ja Tampereen Voimistelijoiden Annika Urvikko.

Onnittelut Franzille ja tsemppiä koko Suomen joukkueelle kisoihin!