Ilmoittaudu Suomi Gymnaestrada (6.-11.6.2018) talkootehtäviin

Julkaistu: 20.02.2018

Suomi Gymnaestrada on voimistelun suurtapahtuma, joka pitää sisällään näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, koulutuksia sekä voimistelun iloa monessa eri muodossa. Myös perinteiset, kahdeksan voimistelulajia kattavat Voimistelupäivät ovat osa Suomi Gymnaestrada -tapahtumaa.

Suomi Gymnaestradan tapahtuma-alueena on Kupittaan urheilupuisto, mutta tapahtuma näkyy katukuvassa ympäri Turkua. Eri voimistelulajit ottavat kaupungin 7.6. alkaen haltuunsa ja levittäytyvät mm. Kupittaan Urheiluhalliin, Kupittaan monitoimihalliin, urheilupuiston kentille, kaupungin keskustaan sekä uuteen Palloiluhalliin, joka on mm. telinevoimistelun päätapahtumapaikka.

Turun Urheiluliiton telinevoimistelujaosto ja Pyrkivä Gymnastivs ovat turkulaisina seuroina mukana tapahtumajärjestelyissä, pääasiallisena vastuualueenaan telinelajien Voimistelupäivät 2018.

Jokaisen tapahtumaan osallistuvan voimistelijan vanhemmista vähintään toisen tulisi osallistua tapahtuman järjestelyihin vapaaehtoisena.

Kunkin mukana olevan voimistelijan perheestä tulee ilmoittautua vähintään neljään talkoovuoroon, joista kaksi varataan telinetalkoista, ja kaksi muista tarjolla olevista talkoovuoroista. Klikkaa linkkiä ja ilmoittaudu mukaan viim. 15.3.2018:

https://goo.gl/6cWHsj

HUOM! Ensi-ilmoittautumisessa kukin perhe ilmoittaa vain sen ajanjakson ja talkoovuoron, jolloin on varmasti tapahtumajärjestelyissä mukana. Ilmoittautuminen on sitova.

Kaikki talkoolaiset saavat vapaaehtoispassin, jolla pääsee osallistumaan talkoopäivän tapahtumiin ja kilpailuihin veloituksetta!

Tarkemmat työtehtävät yksilöidään lähempänä tapahtumaa.

Lisäinfo