Ipanapeuhut

Julkaistu: 01.10.2015

Turun Urheiluliiton Telinevoimistelujaosto on mukana Messukeskuksessa 10.10. järjestettävässä Ipanapeuhut -liikuntatapahtumassa.

Ipanapeuhut on iloinen koko perheen liikuntatapahtuma! Turun Messu- ja Kongressikeskus täyttyy lapsista ja heidän vanhemmistaan, jotka pääsevät nauttimaan monipuolisesti ohjelmasta, elämyksistä ja tekemisestä. Tarjolla on liikuntaa, kulttuuria, harrastuksia ja monta muuta mukavaa aktiviteettia koko perheelle. Lasten liikkuessa on aikuisilla mahdollisuus myös tutustua monipuoliseen asiantuntijapuheenvuorotarjontaan, kun eri puolilla messukeskusta järjestetään lyhytluentoja lapsiperheitä koskevista aiheista.

Ipanapeuhujen lipun voit tilata etukäteen (6.10. saakka) joko sähköpostilla mona.leino@turunurheiluliitto.fi, tai tilauslomakkeella. Ostamalla lipun meidän kauttamme tuet samalla jaoston toimintaa.

Lisätietoja tapahtumasta löydät tapahtuman facebook-sivulta.