Aikuisten harrastetelinevoimistelu

kevään ilmoittautuminen on käynnissä. Rohkeasti mukaan!! Ryhmät ja reaaliaikainen paikkatilanne nähtävissä ilmoittautumispalvelussa !

Telinevoimistelu on koko kehon liikuntaa. Telinevoimistelu parantaa liikkuvuutta ja tasapainoa, sekä vahvistaa lihaksia ja luustoa. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu alkuverryttely, harjoittelu telineillä sekä loppuvenyttelyt. Alkeisryhmään osallistuvilla EI tarvitse olla aiempaa kokemusta telinevoimistelusta!

Aikuisten telinevoimistelu 18+ alkeisjatko- ja jatkoryhmät ovat suunnattu 18-45 -vuotiaille naisille ja miehille. Meiltä löytyy lisäksi Pekka Ahon valmentamat 40+ alkeisjatkoryhmä työikäisille naisille ja miehile (sopii esim. matkatyötä tekeville!) sekä 65+ "Jäykät pojat" kilaileva jatkoryhmä. 

Valmiiksi räätälöityjä treenipaketteja löytyy 1-2 x viikossa (ma, ti/la,to) harjoitteleville sekä uutuutena lauantain 10x "kortilla" harjoitteleva ryhmä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kilpailemiseen. Ryhmien harjoitusten kesto on 60-120 min/kerta. (kts. Ilmoittautuminen).

Hinnat ja laskutus syksyllä 2017 - kevät 2018

Telinevoimistelujaoston täydellinen hinnasto löytyy täältä.

Syys- ja kevätkausi ovat erillisiä. Ilmoittautumisen yhteydessä luodaan kauden ensimmäinen erä valmennusmaksusta + jäsenmaksu (voimassa kalenterivuoden). Valmennusmaksun toinen erä laskutetaan kauden puolessa välissä. Tässä erässä huomioidaan mahdolliset alennukset. Opiskelijakortti tulee näyttää ohjaajalle/lähettää kuva meilitse toiminnanohjaajalle hyvissä ajoin ennen 2 erän luontia. Opiskelija-ale ei koske 10x korttilaisia!

Ryhmässä kirjoilla olemalla sitoudut maksamaan kausimaksun. Syyskaudella ilmoittautuneet siirretään automaattisesti seuraavalle kaudelle. Uusille jäsenille kauden ensimmäinen kerta on maksuton. Paikka tulee peruuttaa ensimmäisen kerran jälkeen jäsenrekisteristä, mikäli ei tutustumiskerran jälkeen jatka ryhmässä voimistelua! Valmennusmaksun 1 erän tosite tulee näyttää ohjaajalle toisella harjoittelukerralla!! 
Hyvä tietää: Loman, työn, lastenhoidon ym. takia tapahtuvia poissaoloja ei voi korvata toisen arkipäivänä haroittelevat ryhmän harjoituskerralla. Kevään uutuus tuote 10x korttilaisilla ei ilmaista kokeilukertaa. Peruuntunut harjoituskerta voidaan korvat lauantain harjoituksissa. HUOM! Kuitenkin vain saman viikon aikana tapahtuneesta poissaolosta!

kausihinnat:
alkeisryhmä         1h vk:ssa 195€ (97,50€+97,50€)
alkeisjatkoryhmä 1h vk:ssa
jatkoryhmä          1h vk:ssa
                               1,5h vk:ssa 235€
                                  3h vk:ssa 295€

Räätälöi itsellesi viikon treenikerrat! Ilmoittaudu vaikka kahteen tai kolmeen ryhmään. Harjoittele 4,5h vk.ssa yht. 310€ kausihinntaan!
(harjoitukset ma, ti ja to).  La 10x treenipaketti ei kuulu räätälöityy kausihintaan!

esim. harjoitukset ma, ti ja to yht. 310€ + lisäkerrat 10x paketti 150€ -> kausi yht. 460€
(poikkeus esim. ma + ti sekä la (2xvk:ssa) harjoitteleva -> kausi yht. 97,50€ + 147,5€ -> 1 erä: 245€ ja 2 erä: 65€ eli kausi yht. 310€)

Sisäänpääsy Alfaan

Liikuntakeskus Alfan sisäänpääsyyn tarvitaan  kaupungin (8€) kulkuranneke. Alfan kulkurannekkeen voi hankkia ilmoittautumisen jälkeen. Hyvä kuitenkin huomioida, etttä seuran yhteyshenkilön pitää välittää ilmoittautumistiedot kaupungille rannekkeen ostoa varteen. Varmsita siis, että yhteystietosi ovat kaupungilla. Rannekkeen voi ostaa joko Liikuntapalvelukeskuksesta (Veritas Stadion) tai Impivaaran uimahallista. Kaupunki veloittaa aikuisilta 2€/ kerta käyntimaksua. Alfan käyntikertoja voi ladata kaupungin toimipisteissä ja myös rannekkeen aktivoinnin jälkeen sähköisesti. Lisätietoa kaupunginn nettisivuilta! Rannekkeen numero tulee kirjata jäsentietoiihin sille varatulle paikalle katoamistapauksia varten.

Poissaoloilmoitukset

Poissaolosta ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Toivomme kuitenkin ilmoitusta esteestä saapua harjoituksiin, mikäli poissaoloja kertyy peräkkäin useampi.

Tiedustelut

toiminnanohjaaja Mona Leino
mona.leino (at) turunurheiluliitto.fi
040-8206206 (arkisin klo 9-15)