TURUN URHEILULIITON YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINNANJOHTAJA

Haemme joukkoomme henkilöä, joka tulosvastuullisena johtaa yleisurheilujaoston toimintaa, vasta taloudesta, toimii tiiviissä yhteistyössä jaoston johtoryhmän, valiokuntien sekä koko seuran toiminnanjohtajan kanssa sekä luo verkostoja yrityksiin ja yhteisöihin. Tehtäviin kuuluvat myös yhteiskuntasuhteiden hoitaminen, edunvalvonta sekä jaoston toimiston johtaminen.

Toivomme sinulta:

• Soveltuvaa koulutusta sekä monipuolista näkemystä ja kokemusta yleisurheilun parista.
  • Vuorovaikutustaitoja, hyvää organisointikykyä sekä johtamiskokemusta.
  • Tavoitteellisuutta sekä itsenäistä työskentelyotetta.
  • Kykyä innostaa muut seuratoimijat viemään seuraamme ja koko suomalaista yleisurheilua eteenpäin.

Lisätietoja tehtävästä antaa yleisurheilujaoston puheenjohtaja Rami Urho puh. 050 424 1475. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen rami.urho@if.fi viimeistään 26.8.2018.

Turun Urheiluliitto ry on vuonna 1901 perustettu urheiluseura. Jäsenmäärämme on noin 5 000 ja liikevaihto n. 2 milj. euroa. Seura on kymmenen lajin yleisseura, jossa yleisurheilu on yksi suurimmista lajeista. Turun Urheiluliitto on yksi Suomen johtavia yleisurheiluseuroja. Järjestämme myös lukuisia kilpailuja ja tapahtumia, kuten mm. Paavo Nurmi Marathon, Paavo Nurmi Games ja Aurajoen yöjuoksu. Seuratoiminta perustuu satojen vapaaehtoisten henkilöiden työpanokseen. Päätoimisia työntekijöitä yleisurheilujaostossa on 4.

TURUN URHEILULIITON YLEISURHEILUJAOSTOON TOIMINNANJOHTAJAKSI?

Haemme joukkoomme henkilöä, joka tulosvastuullisena johtaa yleisurheilujaoston toimintaa, vastaa taloudesta, toimii tiiviissä yhteistyössä jaoston johtoryhmän, valiokuntien sekä koko seuran toiminnanjohtajan kanssa sekä luo verkostoja yrityksiin ja yhteisöihin. Tehtäviin kuuluvat myös yhteiskuntasuhteiden hoitaminen, edunvalvonta sekä jaoston toimiston johtaminen.

06.08.2018TuULLue uutinen »

Mehukatti Paavon Sporttipäivä aloitti Paavo Nurmi Games -tapahtumaviikon

Helteinen sunnuntai houkutteli Paavo Nurmen stadionille 16 000 osallistujaa. Tapahtumat jatkuvat maanantaina Paavo Nurmi Junior ja Master Games -kisoilla ja huipentuvat tiistaina Paavo Nurmi Gamesiin.

Yli 200 seuran voimistelijaa mukana Gymnaestradassa

Turussa järjestetään kesäkuun 7.–10. Voimistelun Suomi Gymnaestrada. Voimistelu- ja liikuntajaostosta mukana tuhansien muiden osallistujien joukossa on 190 valmentajaa ja esiintyjää sekä 50 talkoolaista.

Salil eka, salil vika

Ammattivalmentaja vetää harjoituksia ja tekee päivän aikana myös toimistohommia, mutta työ ei rajoitu virka-aikaan.

Huipputiimiläiset vuodelle 2018 on valittu

Turun Urheiluliiton huipputiimiin kuuluu tänä vuonna kaikkiaan 20 urheilijaa. Valinnat tehtiin jaostojen ehdotusten pohjalta.

26.04.2018TuULLue uutinen »

Koko omaisuus mukana?

Kun pyöräilijä ja triathlonisti matkustavat leirille tai kilpailuihin, mukana kulkee kymmeniä kiloja tavaraa. Ylimääräistä laukkuihin ei kuitenkaan mahdu.

24.04.2018TuULLue uutinen »

Seuran suosituin somekasvo

Kun Emilia Pöllänen venyttelee Jumppalassa, katsojia voi olla kymmeniä tuhansia.

21.03.2018TuULLue uutinen »

Haku Turun Urheiluliiton liikunnalliseen iltapäiväkerhoon käynnistyy

Voimistelu- ja liikuntajaosto pyörittää toista vuotta liikunnallista iltapäiväkerhoa 1.- ja 2.-luokkalaisille Jumppalan tiloissa Räntämäessä. Haku ensi vuoden iltapäiväkerhotoimintaan on käynnissä 15.–31.3.

15.03.2018TuULLue uutinen »

Kevätkokous

tiistaina 27.3.2018 klo 18.00 seuran toimistolla

07.03.2018TuULLue uutinen »

Uutta potkua luisteluun

Luistelujaosto on saanut kuluneen talven aikana rutkasti lisää junioreita. Tärkeintä on ollut järjestää laadukasta toimintaa ja saada lapset viihtymään jäällä.

02.03.2018TuULLue uutinen »