Luistelujaoston toiminta

Olemme pikaluistelun sekä rullaluistelun harrastajat Turun lähiympäristössä yhteen kokoava voima. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan edesauttamaan niin lajien harrastusmahdollisuuksien kehittymistä kuin itse harrastajienkin kehittymistä. Kilpaurheilun ohella toiminnassamme on mukana myös myös juniorityö ja kuntoliikunta.

Rullaluistelun ulkokausi alkaa keväisin heti, kun vain säät ja keliolosuhteet sen sallivat. Virallisesti kauden ensimmäiset rataharjoitukset ovat huhti-toukokuussa. Liity joukkoomme tulemalla mukaan harjoituksiimme. Voit myös ottaa yhteyttä Katiin (0405833943).Ulkorullaharjoitukset päättyvät syyskuun puolivälin tienoilla keleistä riippuen. 

Syyskaudella on kuivaharjoituksia, jotka sisältävät mm.loikkia, pelejä ja lenkkejä.  

Talvikaudella on pikaluisteluvuorot ja Parkin kentällä.

Lisäksi olemme mukana järjestämässä tai edustamassa seuraamme erilaisissa tapahtumissa ja kilpailuissa.

Järjestämme myös luistelukursseja.

 

Jäseneksi liittyminen

Tule tutustumaan yhteisharjoituksiimme. Kun haluat jatkaa, maksa 50€ jäsen- ja kausimaksu luistelujaoston tilille ja laita viestiosioon "Luistelujaoston jäsenmaksu 2019". Mikäli haluat käyttää vain jäävuoroja, toimi samoin. Laita viestiä maksusuorituksestasi Katille (kati.koota@turunurheiluliitto.fi), niin saamme sinut mahdollisimman pian viestirinkiin mukaan ja pääset hakemaan rannekkeesi Parkin jäävuoroille liikuntapalvelukeskuksesta.

Turun urheiluliiton luistelujaoston jäsenmaksu ja/ tai jäämaksu on kaikilta 50€. 

 

 

 

TuUL Luistelu - Ajankohtaista