Nyrkkeily on monipuolinen, kokonaisvaltainen ja haastava laji

Nyrkkeilyjaostossa voi harrastaa sekä kunto- että kilpanyrkkeilyä. Nyrkkeily lajina panee kehon ja mielen kovalle koetukselle. Monille tuleekin yllätyksenä, kuinka vaativa tekniikkalaji nyrkkeily pohjimmiltaan on. Nyrkkeily on tehokas tapa nostaa kuntoa ja purkaa aggressioita. Se tekee hyvää myös niska- ja hartiaseudun lihaksille.

Nyrkkeilyjaoston toimintaan kuuluu kuntonyrkkeily, kilpanyrkkeily ja juniorinyrkkeily. Harjoituspaikkana on nyrkkeilysali Alfa-liikuntakeskuksessa, osoitteessa Raunistulantie 15, Turku.

Tervetuloa treenaamaan mukavassa porukassa, mukaan tarvitset ainoastaan sisäliikuntavarusteet (ei mustapohjaisia kenkiä) ja reipasta mieltä! Muut varusteet saa alkuun lainaksi salilta.

KUNTONYRKKEILY ALKAA TAAS TIISTAINA 1.2. JA ALKEISKURSSI SUNNUNTAINA 6.2.2022

Viranomaispäätökset sallivat jälleen ryhmäliikunnan sisätiloissa ja pääsemme aloittamaan kuntonyrkkeilykauden tiistaina 1.2.2022. Henkilömäärä Alfan nyrkkeilysalissa on rajoitettu 23:een ja tämän vuoksi tunnille pitää ilmoittautua etukäteen MyClubissa. Tammikuun alkeiskurssi alkaa sunnuntaina 6.2.2022. Tervetuloa takaisin treeneihin!

 

TuUL Nyrkkeily - Ajankohtaista