Usein kysytyt kysymykset

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Mikä Turku Touring Pyöräily oikein on?

Turku Touring Pyöräily kokoaa yhteen kaikenlaisia pyöräilijöitä aktiiveista työmatkapyöräilijöihin. Toisin sanoen kaikki pyöräilijät ovat tervetulleita pyöräilemään ja meillä on tuotteet kullekin polkijalle! Turku Touring Pyöräilyssä ei käytetä ajanottoa ja heti alussa voi pyöräillä omaa vapaata vauhtia. T250 on puolestaan hyvä valinta aktiiviharrastajille.

Uskallanko mukaan, jos en ole aktiivipyöräilijä?

Tervetuloa mukaan! Meillä pyöräilee kaikenlaisia pyöräilijöitä työmatkapyöräilijöistä maantiepyöräilijöihin.

Ajetaanko tapahtuman aikana porukassa?

Ajaja saa itse päättää haluaako ajaa mukana porukassa vai ilman. Porukassa meno on yleensä vaivattomampaa kuin yksin ja samalla voi tutustua uusiin ihmisiin! T250 ajetaan ohjatuissa vauhtiryhmissä.

Mitä tapahtuu, jos rengas menee puhki ajon aikana?

Kullakin reitillä kulkee huoltoautoja, joissa on mukana varasisureita ja työkaluja renkaan vaihtoon. Autot kulkevat pyöräilijöiden mukana ja jokaiselle ajajalle annetaan huoltoauton yhteystiedot numeron haun yhteydessä. Varaosista peritään maksu.

Onko reitit merkitty hyvin?

Reitit merkitään nuoliopastein näkyvälle tienosuudelle. Opasteiden puuttuessa mennään mitä todennäköisemmin suoraan. Liikeenteenohjaajat neuvovat osallistujia, jos reitti ajautuu kevyen liikeenteen väylälle. Reitit voi halutessaan siirtää omaan pyöräilytietokoneeseensa: OHJE. Ulkopaikkakuntalaisilla voi olla ongelmia reitin GPX-tiedoston lataamisessa. Reitit voi ladata komoot-palvelusta, jonka linkit ovat reitit-sivulla. Reitit-sivuilla on Google Maps versio kustakin reitistä. Mobiililla saat siirrettyä reitit navigointisovellukseen painamalla oikeasta yläkulmasta. 

 

Menossa mukana: