Harrastekilparyhmät

Turun Urheiluliiton telinevoimistelujaostossa on kaksi poikien harrastekilparyhmää.

Ryhmät harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa. 

Harrastekilparyhmissä on mahdollista kilpailla miesten kilpalinjalla. Menestymispaineita ei ole, sillä kilpaileminen on vapaaehtoista. Kilpailemisen aloittamiseen vaikuttavat voimistelijan taitotaso sekä oma motivaatio.

Harrastekilparyhmillä on säännöllisesti treenipäiviä. Ryhmissä suoritetaan Suomen Voimisteluliiton virallisia merkistöjä. Harjoittelu on ympärivuotista. Kesälomaa vietetään 3-4 viikkoa.

TAVOITE:

Harrastekilparyhmäläiset saavat halutessaan kilpailla ja kaikki ryhmät yleisesti tavoittelevat kilpailemaan. Ryhmien tavoite on nousujohteisen harjoittelun lisäksi tarjota upeita kokemuksia, luoda onnistumisia ja rakentaa elämän mittaista rakkautta lajiin.

Kuljemme seuramme arvojen mukaisesti, panostamme ryhmäytymiseen ja haluamme mahdollistaa jokaisen voimistelijan kehittymisen omalla voimistelijan polullaan.

MITEN MUKAAN?

Nuoret voimistelijat (2013 ja myöhemmin syntyneet) etenevät harrastekilparyhmiin esivalmennusryhmien kautta. Lue lisää esivalmennusryhmistä vasemmalta löytyvästä palkista.

Vanhemmat voimistelijat (2012 ja aiemmin syntyneet) valikoituvat harrastekilparyhmiin usein seuramme harrasteryhmien kautta. Myös toisesta lajista siirtyminen, aiempi kokemus voimistelusta tai riittävä taitotaso mahdollistavat harrastekilparyhmiin pääsemisen.

Harrastekilparyhmien kautta valmentajat voivat suositella osalle harrastekilparyhmäläisille kilparyhmään siirtymistä, mutta siirtyminen on täysin vapaaehtoista.

Harrastekilparyhmät ovat suljettuja ryhmiä, joihin valikoidutaan taitotestien perusteella. Ryhmien harjoittelukausi ja laskutus jakautuvat kolmeen kauteen: kevät, kesä sekä syksykausiin.

Mikäli olet kiinnostunut poikien harrastekilparyhmästä, voit olla yhteydessä oman harrasteryhmän valmentajaan tai MTV lajivastaavaan Andrei Popiin

andrei.pop@turunurheiluliitto.fi