Harrastekilparyhmät

Turun Urheiluliiton telinevoimistelujaostossa on neljä tyttöjen harrastekilparyhmää, joista kaksi ryhmää kilpailevat kilpalinjalla B-E-luokissa ja kaksi ryhmää harjoittelevat tavoitteellisesti stara-tasolla. Poikien harrastekilparyhmiä on yksi.

Ryhmät harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa. Tyttöjen ryhmillä on mahdollista osallistua lisämaksusta myös balettiin.

Harrastekilparyhmissä on mahdollista kilpailla naisten kilpalinjalla. Pojat esiintyvät Stara-tsolla. Menestymispaineita ei ole, sillä kilpaileminen on vapaaehtoista. Kilpailemisen aloittamiseen vaikuttavat voimistelijan taitotaso sekä oma motivaatio.

Tyttöjen harrastekilparyhmillä on säännöllisesti treenipäiviä. Ryhmissä suoritetaan Suomen Voimisteluliiton virallisia merkistöjä. Harjoittelua on ympärivuotista. Kesälomaa vietetään 3-4 viikkoa.

TAVOITE:

Harrastekilparyhmäläiset saavat halutessaan kilpailla ja kaikki ryhmät yleisesti tavoittelevat kilpailemaan. Ryhmien tavoite on nousujohteisen harjoittelun lisäksi tarjota upeita kokemuksia, luoda onnistumisia ja rakentaa elämän mittaista rakkautta lajiin.

Kuljemme seuramme arvojen mukaisesti, panostamme ryhmäytymiseen ja haluamme mahdollistaa jokaisen voimistelijan kehittyminen omalla voimistelijan polullaan.

MITEN MUKAAN?

Suurin osa harrastekilparyhmien voimistelijoista valikoituu seuramme harrasteryhmien kautta.

Harrastekilparyhmien kautta valmentajat voivat suositella osalle harrastekilparyhmäläisille varsinaiseen kilparyhmään siirtymistä, mutta siirtyminen on täysin vapaaehtoista.

Harrastekilparyhmät ovat suljettuja harrasteryhmiä, joihin valikoidutaan taitotestien perusteella. Ryhmien harjoittelukausi ja laskutus jakautuvat kolmeen kauteen: kevät, kesä sekä syksykausiin.

Mikäli olet kiinnostunut harrastekilparyhmästä, voit olla yhteydessä oman ryhmän valmentajaan tai valmennuspäällikkö Lisbet Heinoon

lisbet.heino@turunurheiluliitto.fi