Mitaleita ja upeita suorituksia nuorten ja tyttöjen telinefinaaleissa

Lauantaina kisattiin MTV nuorten ja NTV tyttöjen telinekohtaisista mestaruuksista

Turun Urheiluliiton kirkkaimpana tähtenä päivän telinefinaaleissa loisti Jemina Phan, joka nappasi upealla sarjallaan puomin suomenmestaruuden tasapisteillä Vaasan telinetaitureiden Misella Antilan kanssa. Jemina onnistui lisäksi nojapuilla loistavasti saavuttaen suomenmestaruus pronssia. Sofia Salminen kilpaili tänään nojapuiden finaalissa ja saavutti hienosti 6. sijan harmillisesta epäonnesta huolimatta.

MTV nuorissa saatiin Turun Urheiluliittoon kaksi mitalistia ja useita onnistuneita suorituksia. Nikolas Alho nappasi suomenmestaruus pronssia permannolta ja Leo Lehtinen saavutti komeilla hypyillään niin ikään suomenmestaruus pronssia. Myös Aku Paananen onnistui hypyissään erinomaisesti. Noel Pop oli rekin finaalin kahdeksas.

Onnittelut kaikille voimistelijoille ja valmentajille!