Kurssit

Turun Urheiluliiton triathlonjaosto tarjoaa vaihtelevasti erilaisia kursseja niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin urheilijoille.

Päivitetty 17.3.2023

Kevään 2023 kurssitarjonta jatkuu kahdella lasten ja nuorten kurssilla sekä kolmella erilaisella aikuisten uintitekniikkakurssilla. Uintitekniikkakursseista vastaa yli 20 vuoden kilpauintivalmennuskokemuksella uinnin ammattivalmentaja Aija Hakala. Triathlonkurssin valmentajina puolestaan toimivat seuran valmennuspäällikkö Mika Luoto, nuorten valmentaja Riia Ojalainen sekä huipputriathlonisti Veikka Saren.

Uintikurssit toteutetaan Impivaaran uimahallissa. Kurssit ovat avoimia kaikille eivätkä edellytä seuraan liittymistä. Triathlonjaoston jäsenille on kursseille edullisempi jäsenhinta, ja kaikki korkeintaan 25-vuotiaat opiskelijat saavat kurssihinnoista vielä 30 prosentin alennuksen. Mainitse tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Lasten ja nuorten triathlonkurssi (10 kertaa)

pe 14.4.-su 21.5. (ei su 30.4. eikä pe 12.5.)

perjantaisin klo 17.00-18.00 Kupittaan Urheiluhalli (juoksutekniikka + sisäpyöräily)

su klo 18.30-20.00 Impivaaran uimahalli (kuivaharjoitus + uinti)

Turun Urheiluliiton nuorten triathlonkurssi on tarkoitettu kestävyysurheilusta kiinnostuneille 10-16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Tavoitteena on tutustua kestävyysharjoittelun perusteisiin ja uinnin, pyöräilyn ja juoksun perustekniikoihin osallistujien lähtötaso huomioon ottaen. Osallistujat eivät tarvitse omaa polkupyörää eikä kurssi ei vaadi aiempaa urheilutaustaa, mutta uimataidon tulisi olla vähintään 100 metriä millä tahansa tyylillä. Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa seuran harraste- tai kilparyhmissä oman iän ja kiinnostuksen mukaan. 

10 kertaa 60 e/hlö, sisaralennus -50%. Hintaan sisältyvät valmennus ja pääsy Kupittaan urheiluhalliin. Impivaaran uimahallin sisäänpääsymaksu ei sisälly hintaan, vaan jokainen maksaa itse itsensä sisälle. (Korkeintaan 16-vuotiaiden 10 kerran ranneke maksaa 24 euroa + rannekemaksu 8 e). Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 5. 

Perjantaina 12.5. vietetään seuran kevätkauden avajaisia, ja kurssilaiset ovat erittäin tervetulleita perheineen osallistumaan tapahtumaan. Tarkemmat tiedot myöhemmin.

Ilmoittaudu lasten ja nuorten triathlonkurssille.

 

Lasten ja nuorten vapaauintikurssi (5 kertaa)

sunnuntaisin 16.4.-21.5. (ei su 30.4.) 

Impivaaran uimahallissa klo 19.00-20.00 (25 metrin allas)

5 kertaa = 30 e + sisäänpääsymaksut Impivaaran uimahalliin

Lasten ja nuorten vapaauintikurssi on tarkoitettu vapaauinnin tekniikasta kiinnostuneille 10-16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Kurssi ei vaadi aiempia tekniikkakursseja, mutta perusuimataidon tulisi olla vähintään 100 metriä millä tahansa tyylillä. Kurssi antaa hyvän käsityksen vapaauinnin perusteista. Harjoitteita on mahdollista vaikeuttaa tai helpottaa osallistujan lähtötason mukaan. Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 5.

Ilmoittaudu lasten ja nuorten vapaauintikurssille.

Aikuisten alkeistekniikkakurssi, pienryhmä (8 kertaa)

sunnuntaisin 2.4.-28.5.2023 klo 17.00-17.55 

Aikuisten alkeistekniikkakurssilla tutustutaan vapaa-, selkä- ja rintauinnin perustekniikoihin. Lähtötasoksi riittää noin 100 metrin perusuimataito. Kurssi toteutetaan pienryhmänä (maksimissaan 5-8 osallistujaa) riittävän yksilöllisen ohjauksen varmistamiseksi.

Kurssihinta: jäsenet 100 e / ei-jäsenet 120 e

Ilmoittaudu alkeistekniikkakurssille.

Aikuisten vapaauintikurssi (8 kertaa)

sunnuntaisin 2.4.-28.5.2023  klo 18.00-18.55 

Aikuisten vapaauintikurssilla keskitytään nimensä mukaisesti vapaauinnin tekniikkaan. Lähtötasoksi riittää tunteja vapaauinnin perusteet. Kurssi sopii myös triathlonharrastajille syventäväksi tekniikkatunniksi. 

Kurssihinta: jäsenet 90 e / ei-jäsenet 110 e

Ilmoittaudu vapaauintikurssille

Aikuisten monipuolinen harrasteuintikurssi (8 kertaa)

sunnuntaisin 2.4.-28.5.2023 klo 19.00-20.00 

Tämä kurssi tarjoaa vaihtelua vapaauintiharjoitteluun ja sopii treeniksi myös masters-kilpauinnista kiinnostuneille. Tunnin aikana harjoitellaan monipuolisesti eri uintityyleihin tutustuen ja kilpauintimaailman metodeja hyödyntäen. Jokainen harjoitus sisältää myös lyhyen, tehokkaamman osion. Kurssi on suunniteltu masters-uinnista kiinnostuneille, lisäuintitreeniksi triathlonharjoittelun tueksi tai muuten vain ennakkoluulottomille itsensä haastajille. Lähtötasoksi riittää hyvä perusuimataito, mutta parhaiten kurssi soveltuu kokeneille vedessä olijoille.

Kurssihinta: jäsenet 90 e / ei-jäsenet 110 e

Ilmoittaudu harrasteuintikurssille.

Mikäli haluat osallistua peräkkäin sekä aikuisten vapaauintikurssille että harrasteuintikurssille, saat jälkimmäisen puoleen hintaan ja itsellesi tuplapitkän treenin.

Sunnuntaina 26.3. on ilmainen harrasteuintikurssin kokeilukerta klo 18.45-20.00, ilmoittaudu myclubissa tai aija.hakala@gmail.com.

 

Uimahallin sisäänpääsymaksut eivät sisälly kurssihintoihin. Jaoston jäsenten on mahdollista käyttää vuoroilla seuraranneketta. 

 

Kaikki ilmoittautumiset.


Lisätietoja uintikursseista: aija.hakala@gmail.com