Junnuryhmien esittelyt - Vuorossa 2011 syntyneiden ryhmä

Seuraavana esittelyvuorossa on vuonna 2011 syntyneiden ryhmä. Valmentajista Aino Honkanen kertoo ryhmästään seuraavaa:

Ryhmässämme on noin 30 lasta ja 4 valmentajaa Aino, Piia, Essi ja Juha. Ryhmämme lapset ovat vuonna 2011 syntyneitä eli 9-10-vuotiaita. Treenaamme kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja lauantaisin.

Ryhmän valmentamisessa parasta on nähdä se innostus, joilla lapset tarttuvat uusiin harjoituksiin ja haasteisiin niin treeneissä kuin kisoissakin. Rennon ja lämpimän ilmapiirin vuoksi treeneihin on myös aina mukava tulla niin lasten kuin valmentajienkin.

Mieleen ovat jääneet viimeiset treenit enne joulua, joissa menimme koko ryhmä yhdessä luistelemaan. Oli mukavaa tehdä yhdessä jotain vähän erilaista nätissä talvisäässä ja lopuksi myös syödä pipareita ja juoda glögiä.

Olen oppinut ryhmäläisiltäni kärsivällisyyttä ja olen myös oppinut nauramaan itselleni. Tämän lisäksi on tullut opittua paljon erilaisista uusista TikTok-trendeistä ja peleistä, joista lapset innoissaan kertovat kuulumisia vaihdettaessa.

 

 

kuva: VESA LOIKAS PHOTOGRAPHY

 

Junioreiden osalta näkemyksiään kertoo Elsa Tarkki ja Aura Kallionpää:

Meidän ryhmässämme parasta on kaverit. Yleisurheilussa parasta on kisaaminen ja korkeushyppy.

Hauskimpia treenejä ovat olleet treenit, joissa luisteltiin ja treenit, joissa on ollut reaktiolähtöjä ja temppuratoja koulun salissa. Haastavinta treeneissä on kuulantyöntö ja kiekko.

Eniten odotamme ulkotreenien alkamista ja taas kisaamaan pääsemistä.