Tilastopajacupin neljäs osakilpailu maanantaina 26.7.

Kesän neljäs Tilastopajacup 26.7. Paavo Nurmen stadionilla on kerännyt jälleen roimasti osanottajia. Ennakkoon ilmoittautui kaikkinensa 377 urheilijaa.

Urheilijoita on jälleen mukana ilahduttava määrä myös kesän neljännessä Tilastopajacupin osakilpailussa. Sileät juoksumatkat ovat keränneet ennakkoon huimasti ilmoittautuneita. Eritoten sekä 100 metrille että 1500 metrille riittää innokkaita menijöitä. 

Satasella luvassa kovaa ajoa

Ennakkoon vaikuttaa siltä, että juuri 100 metriä tulee olemaan maanantain makupala niin miesten kuin naistenkin puolella. Naisissa kohtaavat Matilda Bogdanoff, Taika Koilahti sekä Emma Tainio. Miesten puolella saatetaan nähdä jopa 10.50 alitus, sillä mukana ovat Oskari Lehtonen, Roope Saarinen ja Tuukka Huuskola. Satasella cupin ennätys on muuten muuan Markus Pöyhösen nimissä, 10.26 (23.7.2003).

Muista kiinnostavista urheilijoista mainittakoon pituuspaikalta Pyry Keränen, jonka hypyt ovat tällä kaudella kantaneet seitsemään ja puoleen metriin. 

TuUL – seuraa heitä

Viola Westling ja Lotta-Maria Maine jahtaavat 1500 metriltä ennätysparannuksia. Kumpaisellakin on menossa loistava kausi, joten maanantaina on lupa odottaa hyviä tuloksia tältäkin matkalta. 

- Kuulapaikalla Nico Oksanen lähtee petraamaan kauden parastaan (17.41).

- Naisten keihäässä Jatta-Mari Jääskeläinen astelee tutulle heittopaikalle itseluottamusta uhkuen voitokkaan Joensuun Motonet GP:n jäljiltä. 

Maanantain Tilastopajacup alkaa klo 17:30. Yleisöllä on kisoihin vapaa pääsy.

Aikataulu ja osallistujat