Riikka Visa

Esittelyssä seuramme tuore puheenjohtaja Riikka Visa

Aloitit pestisi toiminnanjohtajana viime toukokuussa.  Mitkä ovat olleet tähänastisen kautesi huippuhetket?
On ollut mahtavaa huomata, kuinka mukavia ihmisiä toiminnassa on mukana. Niin vapaaehtoistoimijat kuin palkattu henkilöstö ovat sitoutuneita tehtäviinsä. Olen iloinen, että olen yksi tätä joukkoa.

Mikä TuUL:ssa kaipaa kehittämistä?
Urheiluliitto on suuruudessaan ja monipuolisuudessaan jotain ainulaatuista. Pyrin jatkossa löytämään keinoja hyödyntää seuramme suuruuden.   Olen pohtinut, miten voisimme nykyaikaistaa ja raikastaa näkyvyyttämme, jotta myös seuran ulkopuoliset henkilöt saisivat oikean kuvan seurastamme.

Miten näet yleisurheilun roolin TuUL:n lajivalikoimassa?
Yleisurheilulla on vahva rooli seurassamme. Se on tärkeä osa seuran imagon ja tunnettuuden rakentamista. Vaikka harrastajamäärällisesti yleisurheilu ei ole seuran suurin laji, niin se on kuitenkin seuran näkyvin laji. Yleisurheilujaosto on vahva tapahtumien tekijä ja ne tuovat hienosti näkyvyyttä seuralle.

Millainen on oma urheilutaustasi?
Olen itse harrastanut lapsena ja nuorena hiihtoa, yleisurheilua ja lentopalloa. Hiihto oli päälajini, vaikka, yleisurheilun puolelta löytyykin pari SM-mitalia. Jo melko nuorena aloin ohjata pienempien lasten yleisurheiluryhmää ja olin toimitsijana. Lähdin mukaan kasvattajaseurani yu-jaoston toimintaan ja pääseuran johtokuntaan.

Entä millainen on suhteesi TuUL:oon?
Turun Urheiluliiton yleisurheilujaoston toimintaan tulin mukaan 90-luvun lopulla, kun Osmo Lempinen koulutti minusta lähettäjän. Suurin osa muistaakin minut kentältä lähinnä aseet käsissä :)

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Olen pyrkinyt lisäämään vapaa-aikaani karsimalla erilaisia luottamustehtäviä. Vapaahetkinäni nautin 3-vuotiaan tyttäreni kanssa puuhailusta, käsillä tekemisestä, liikkumisesta, matkustamisen haaveilusta ja kokkailusta.