Aikuisten yleisurheilukoulu

 

Syyskausi 2021 alkaa maanantaina 6.9 ja päättyy maanantaina 13.12. (6.12. ei harjoituksia). Harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19.15-20.30 Paavo Nurmen Stadionilla, siirtyminen Kupittaan urheiluhalliin lokakuussa (ajankohta ilmoitetaan myöhemmin)

Yhteensä 14 harjoitusviikkoa. Kaksi kertaa viikossa harjoittelevien harjoitusmaksu on 224 € ja kerran viikossa harjoittelevilta 140 €.

Mahdollisuus liittyä samalla myös seuran jäseneksi (30 €). Jäsenenä saat alennuksia järjestämiimme juoksutapahtumiin ja Kupittaan urheiluhallin rannekkeen seurahintaan.

Uusille osallistujille paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Riitta Hyvärinen riitta.hyvarinen@turunurheiluliitto.fi  

Ilmoitustiedot: 1) Nimi ja syntymäaika 2) kotiosoite, sähköposti ja puh 3) Osallistutko 1 vai 2 x / vko ja 4) Haluatko seuran jäsenyyden?

Ilmoittautumiset 21.12. mennessä: riitta.hyvarinen@turunurheiluliitto.fi Lähetä seuraavat tiedot: nimi, syntymävuosi, osoite, puhelinnumero, sähköposti, haluatko TuUL:n jäseneksi, osallistutko 1 vai 2 kertaa viikossa.