Aikuisten yleisurheilukoulu

Kiinnostaisiko sinua harrastaa yleisurheilua mukavassa aikuisporukassa? Haluaisitko haastaa itsesi ja kenties kaverisikin kokeilemaan yleisurheilun monipuolisia lajeja asiantuntevan ohjaajan avustuksella?

Aikuisten yu-koulun kesäkausi

Kesäkausi alkaa maanantaina 3.5. ja päättyy keskiviikkona 18.8. Harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19.15-20.30 Paavo Nurmen Stadionilla. Juhannuksen jälkeisellä viikolla 28.6.-4.7. ei pidetä harjoituksia.

Yhteensä 15 harjoitusviikkoa. Kaksi kertaa viikossa harjoittelevien harjoitusmaksu on 240 € ja kerran viikossa harjoittelevilta 150 €.

Mahdollisuus liittyä samalla myös seuran jäseneksi (30 €). Jäsenenä saat alennuksia järjestämiimme juoksutapahtumiin ja Kupittaan urheiluhallin rannekkeen seurahintaan.

Uusille osallistujille paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Riitta Hyvärinen riitta.hyvarinen@turunurheiluliitto.fi  

Ilmoitustiedot: 1) Nimi ja syntymäaika 2) kotiosoite, sähköposti ja puh 3) Osallistutko 1 vai 2 x / vko ja 4) Haluatko seuran jäsenyyden?

Ilmoittautumiset 21.12. mennessä: riitta.hyvarinen@turunurheiluliitto.fi Lähetä seuraavat tiedot: nimi, syntymävuosi, osoite, puhelinnumero, sähköposti, haluatko TuUL:n jäseneksi, osallistutko 1 vai 2 kertaa viikossa.