Tapahtumainfo

OSALLISTUJAN OHJEET JA SÄÄNNÖT

Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Turun Urheiluliitto, yleisurheilujaosto

Tapahtuma- aikataulu:
Lauantaina 28.4.2018
klo 17.00 – 23.30 Tapahtumakanslia avoinna
klo 21.00                Jälki-ilmoittautuminen päättyy
klo 21.45                Leaf Areenan vetämä alkuverryttely
klo 22.00                Lähtö 10 km ja 5 km

Sarjat ja matkat:
Aurajoen Yöjuoksu -tapahtuman sarjat ja matkat ovat: miehet kokonaiskilpailu 10km ja 5km, naiset kokonaiskilpailu 10km ja 5km. Joukkuekilpailu 10 km matkalla.

Pysäköinti:
Suosittelemme tulemaan paikanpäälle julkisilla kulkuneuvoilla, sillä Forum Marinumin piha-alueella parkkitilaa on rajoitetusti. Muina pysäköintialueina toimivat satama-alueen ja lähistön pysäköintialueet sekä kadunvarsiparkkipaikat.

Osanoton varmistus:
Juoksutapahtuman osanoton varmistus tulee tehdä tapahtumakansliassa lauantaina 28.4. klo 17.00- 21.30. Ennakkoon ilmoittautuneiden numeroiden jako päättyy 28.4. klo 21.30.

Osanottajalle jaettava kirjekuori sisältää:
- Osanottajanumeron ja hakaneulat
Osanottajanumero tulee kiinnittää paidan etupuolelle yläosaan siten, että se on helposti luettavissa. Numeroa ei saa taittaa tai peittää. Osanottajanumero on henkilökohtainen eikä toinen henkilö voi juosta sen kanssa. Ilman numeroa ei voi tulla maaliin.
- Osanottajanumero on varustettu kertakäyttöisellä Chip-ajanottosirulla. Sirua ei tarvitse palauttaa.

Vastuu:
Osanottajia ei ole vakuutettu järjestäjän puolelta, jokainen juoksija osallistuu tapahtumaan omalla vastuulla.

Videointi ja valokuvaus:
Maaliintulijat videoidaan. Tunnistamiseen tarvitaan rintanumeroa, joka on oltava selvästi näkyvillä. Tapahtuman valokuvauksesta vastaa Tero Wester Photography. Järjestäjällä on vapaa käyttöoikeus tapahtuman aikana ottamilleen kuville ja videotallenteille.

Ensiapu:
Tapahtuman kiinteä ensiapupiste sijaitsee ravintola Göranin tiloissa I-krs.

WC-tilat:
Tapahtuma-alueelle on toimitettu järjestäjän toimesta erillisiä WC-tiloja, reitillä ei ole erillisiä WC-tiloja.

Varusteiden säilytys:
Varusteiden säilytys sijaitsee Forum Marinumin näyttelytiloissa. Varusteet voi jättää juoksun ajaksi säilytykseen. Varusteet merkitään juoksunumerolla. Järjestäjä ei vastaa säilytykseen jätetyistä varusteista. Varustesäilytys on auki tapahtumapäivänä klo 20.30 - 24.00.

Varusteiden vaihto:
Varusteiden vaihtoon on varattu tilat erikseen miehille ja naisille ravintola Göranin tiloissa II- krs. Kisakeskuksessa ei ole käytettävissä suihkutiloja.

Arvotavarasäilytys:
Tapahtumakanslian yhteydessä on maksullinen arvotavarasäilytys (5 €) jonne voit jättää A4-kirjekuoreen mahtuvat esineet (esim. lompakko, kello, avaimet, puhelin).

Löytötavarat:
Löytötavarat voi jättää, ja niitä voi tiedustella tuntomerkkiä vastaan tapahtumapäivänä tapahtumakansliasta, ja sen jälkeen Paavo Nurmen stadionilta TuUL:n toimistolta.

Lähtö ja maali:
Juoksun lähtö ja maali sijaitsevat tapahtumakeskuksessa, Forum Marinumin piha-alueella. Juoksijan on lähdössä ja maaliin tultaessa juostava neljä metriä leveän lähtö/maaliportin läpi jotta juoksijalle saadaan sähköisesti aika mikrosirulla.

Ajanotto:
Juoksutapahtumassa käytetään Chip-mikrosirua joka on integroitu numerolappuun. Mikrosiru tarjoaa takaa tarkan nettoajan jokaiselle juoksijalle. Virallinen tulosluettelo julkaistaan bruttoaikojen mukaisessa järjestyksessä.

Suoritusaika:
Maksimi suoritusaika on 1,5 tuntia. Maali suljetaan klo 23.30.

Juomapisteet:
Reitillä on yksi juomapiste joka palvelee II-kierroksen juoksijoita Linnankatu 60 (Sigyn salin kohdalla), juomapisteessä tarjotaan vettä ja/tai Maxim-urheilujuomaa. Lisäksi maalissa juoksijoita palvelee juomapiste.

Palkinnot:
Miesten ja naisten kokonaiskilpailussa palkitaan kummankin matkan kolme parasta juoksijaa palkintopokaalilla. Kaikki 5. kertaa Yöjuoksulle osallistuneet saavat osallistumismitalin. Osallistumismitalin voi myös tilata ilmoittautumisen yhteydessä 12 euron hinnalla.

Rahapalkinnot maksetaan 10 kilometrin matkalta seuraavasti:
1. sija 200 e
2. sija 100 e
3. sija 50 e
Lisäksi reittiennätyksesta maksetaan 200 euroa.
Rahapalkintojen edellytys on miehillä 31:00 ja naisilla 37:00 alitus.