Turku Touring Pyöräilyn reittivalikoima

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Vuonna 2022 ajetaan T30, T60, T120 ja T250. Tervetuloa mukaan ajamaan Varsinais-Suomen parhaimpia pyöräilyreittejä!

 

Tour 30

 Vaikeustaso

Uusi reittimme vuodelle 2022 toivottaa kaikki pyöräilemään kauniiseen Varsinais-Suomeen! Reitti kulkee lähes täysin kevyen liikenteen väylillä, joten reitti sopii kaikille lähtötasosta riippumatta. Reittiä suunniteltaessa on keskitytty suoraviivaiseen ja helposti ajettavaan reittiin. Lisäksi reitillä pääsee maistamaan kaunista maalaismaisemaa aivan kaupungin liepeillä. Reitin varrella on noin puolessa välissä yksi huoltopiste, jossa voi tankata hiilarivarastot täyteen. Maalissa on tarjolla lämmin ruoka. Reitillä ajetaan ensimmäiset 1,3 km yhdessä ryhmässä, mutta sen jälkeen vauhti on vapaa. Jos janoat vauhdikkaampaa ja pidempää ajoa, niin Tour 60 voisi olla oiva valinta.

Lähtö klo 12:00
Pituus noin 30 km
Nousumetrit alle 200 m
Huoltopisteet 1
Tapahtumakeskus sulkeutuu klo 19:00
Linkki karttaan linkki

Tour 60

 Vaikeustaso

Tour 60 on reiteistämme kaikista paras hinta-laatusuhteeltaan. Reitillä päästään maistamaan Varsinais-Suomalaista kaunista maaseutua, mutta matka ei kuitenkaan päätä huimaa. Matka sopii parhaiten juuri jokapäiväiselle pyöräilijälle tai satunnaiselle työmatkapyöräilijöille. Reitillä kuljetaan suurimmilta osin rauhallisia teitä pitkin tai vaihtoehtoisesti kevyen liikeenteen väylällä. Tarkista ajankohtaisin hintaportaamme ja säästä varaamalla matka hyvissä ajoin.

Lähtö klo 11:00
Pituus 58-64 km
Nousumetrit alle 300 m
Huoltopisteet 1-2
Miniminopeus 15 km/h
Linkki karttaan linkki

Tour 120

Vaikeustaso

Turku Touring Pyöräilyn klassikkoreitti ajetaan jälleen kerran! Reittiin on valikoitu Varsinais-Suomen upeimmat maantiet, joiden veroista saa etsiä kaukaa. Mutkittelevilla tienpätkillä yhdistyy Saariston rengastietä ja Ruskon maalaismaisemaa. Reitin varrella voit pysähtyä täydentämään energiavarastoja kolmella huoltopisteellä, joista yhdellä on puurotarjoilu. Varaa nyt matkasi hyväntuuliseen Turku Touring Pyöräilyyn.

Lähtö klo 11:00
Pituus 118-124 km 
Nousumetrit ~ 500 m
Huoltopisteet 3
Miniminopeus 15 km/h
Linkki karttaan linkki

Tour 250

Vaikeustaso

Tour 250 on nimensä veroisesti pisin matkamme ja ehdottomasti niille, jotka haluavat nähdä lähestulkoon koko Varsinais-Suomen. Matka toteutetaan ryhmäajona, jota johtaa Turun Urheiluliiton ajokapteenit, joilla on pitkä kokemus turvallisesta ryhmäajosta. Vauhtiryhmiä on neljä: 27 km/h, 30 km/h, 33 km/h ja 36 km/h. Tule viettämään ikimuistoinen pyörämatka Suomen Turkuun! 

Lähtö klo 8:00
Pituus 240-260 km
Nousumetrit alle 900 m
Huoltopisteet 5
Miniminopeus 27 km/h
Linkki karttaan linkki

 GPX-tiedostot voi ladata itselleen komoot-palvelun kautta. Nämä ovat "linkki karttaan" alaisina. Vastaamme mielellämme kyselyihin, jos reittivalinta mietityttää osoitteessa turkutour@turunurheiluliitto.fi 


 Kuvia viime vuosien tapahtumista TÄSTÄ. 

 

Menossa mukana: